Rionet til hegn

Rionet til Byggeri, Hegn eller Espalier

Rionet til Hegn eller Espalier og meget mere

Galvaniseret rionet
Galvaniseret Rionet

Hos Staalhandel.dk kan du købe Rionet i standartmål eller Armeringsnet, som det også kaldes – Rionet bruges bl.a. til forstærkning i betonkonstruktioner, samt nedstøbning og armering af gulve (betongulve).

Rionettene er svejset sammen fra fabrikken og danner et firkantet mønster med maskestørrelser fra 5 x 5 cm.,  til 15 x 15 cm. Stålet i nettet har en ru overflade, der sikrer en god og stærk forankring i betonkonstruktioner, som er det primære funktion nettet bliver produceret for.
Armeringsnettet eller Rionettet kan fås i forskellige tråd tykkelser, fra 4 mm., 5 mm, 6 mm og helt op til 12 mm. De mest anvendte er 4 mm til 6 mm. Der kan være forskellige grunde til at vælge en tykkelse af net frem for en anden. Det anbefales dog, at man vælger minimum en 6 mm tykkelse, såfremt man ønsker at anvende gulvvarme.
Rionettet kan leveres både som lukket, eller åbent. Det åbne rionet har ”strittere”, dvs. det er ikke en lukket ramme.

Rionet til Espalier & Hegn

Stålstolpe med 2 beslag
Stålstolpe med Rionet

Rionet kan også anvendes til dekoration i haven, såvel til hegn, og låger opbygget i stålramme, eller som espalier. Til dette formål kan det anbefales at anvende 4 mm eller 5 mm net, da det er nemt at arbejde med. Til havehegn anvender man oftest galvaniseret rionet, da det ikke ruster. Dog er der også en del der netop bruger det ubehandlede net til espalier, da det får et flot rustikt og rustent look efter nogen tid udenfor. Dette look matcher flot i havens naturlige farver.
Rionet til havehegn og espalier er blevet yderst populært, derfor bliver meget af det solgte rionet i byggemarkederne ikke brugt til det, det var tiltænkt nemlig til armering af beton. Men det bliver solgt til det formål at lave en smukt, moderne espalier til haven eller som hegn.

Hvis du skal tilpasse det købte rionet, da kan dette nemt gøres med en boltsaks, og eller vinkelsliber. Hvis du afhenter dit rionet selv på vor adresse, da er der mulighed for at skære rionettet op på stedet. Det er der mange der benytter sig af.

Har du spørgsmål til et produkt eller andet? Alle henvendelser kan rettes til Peter R. Mortensen per telefon på hverdage 8-16 eller via e-mail. 

Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies for at sikre, at vores webshop fungerer optimalt og for at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Ved at fortsætte på siden accepterer du brugen af cookies.  Læs mere