23. januar 2023 Bålstativ

Grill- og bålstativ til hyggestunder

Et grill- og bålstativ giver mange år med hyggelige stunder

Vores Grill- og Bålstativ er en populær model af udendørs grillen og bålplads, som en 2-i-1, der byder på en række muligheder for baggårdskokken og grill-entusiasten. En grill og bålplads er en vigtig tilføjelse til enhver baghave eller udendørs rum, hvor man ønsker et dejligt friluftsliv. Et Grill- og bålstativ vil derfor med sikkerhed give mange års hyggelige stunder, sjov og underholdning for hele familien og venner.

For os, der ofte lever i en hektisk hverdag, er der fordele ved at komme ud og sætte farten ned og leve enkelt. Vi har mange ting, der optager os, men i naturen er det kun de enkle gøremål, der er de vigtigste. Derfor er det også sjovt at prøve at lave mad over bål, og en nem måde at koble af på. Med bålstativet, da bliver det både hyggeligt og nemt at sætte tempoet ned og lave mad udendørs.

Designet af grillen (Ø60), passer desuden med meget Weber-grill udstyr, som mange har i forvejen, f.eks. grillriste, wok-pande, rotisseri mv. Derfor vil der være rig mulighed for at tilberede al slags mad på nye og spændende måder, uanset om det er i din have derhjemme, i sommerhuset – Og ja, når som helst på året.

Nyd livet i haven, i sommerhuset, ved stranden eller på fællesarealer sammen med venner og familie

Vores Bålstativ henvender sig således både til familien, der ønsker sig et bål sted i haven, eller til dem der skal i gang med, at planlægge eller etablere friluftsaktiviteter – Det kan være til fællesarealer, haven, parken, legepladsen, ved stranden, ved sommerhuset og lignende. Bålstativet er designet til, at kunne holde i rigtigt mange år, og i al slags vejr året rundt, da det er galvaniseret og lavet af kvalitets materiale. Derfor kan du nyde fantastisk udendørs madlavning og sammenkomster i al slags vejr i mange år fremover.

Støb dit bålstativ ned der, hvor du ønsker at etablere et bål sted, dette vil være sætte prikken over i’et, og give den perfekte atmosfære til udendørs sammenkomster. Vores Grill- og Bålstativ giver dig derfor de perfekte forudsætninger for at nyde dit uderum, så du og din familie eller venner kan lave mad og samles om et varmt bål.

Med et Grill- og Bålstativ kan du nyde din baggårds madlavning og samvær i al slags vejr med tillid til, at du og din familie er i sikkerhed.

Tagged on: